Szerelmi horoszkóp

Hogyan viszonyulsz a fiúkhoz? Ki az ideális társ számodra? Szandi segítségével szerelmi horoszkópot készítettem, amelyből megtudhatod a választ mindezekre...

background-683302_640.jpg


Bak
Nyugodt, visszahúzódó és szerény vagy, ennek ellenére mindennél jobban vágysz az igaz szerelemre. Légy kicsit magabiztosabb, és próbálj többet beszélgetni a számodra szimpatikus fiúval!
Ideális társ: Bika, Mérleg

Vízöntő
Néha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis egyedüllétre, ez azonban nem azt jelenti, hogy magányosan szeretnéd leélni az életedet. Igazán kitartó tudsz lenni, amit a szerelmednek hamar be is bizonyítasz.
Ideális társ: Kos, Oroszlán

Halak
Könnyen befolyásolható vagy, bármit megtennél azért, akit szeretsz. Lesznek azonban olyanok, akik kihasználják a jóindulatodat, ezért óvatosabbnak kell lenned! Az őszinteséged viszont irigylésre méltó.
Ideális társ: Bika, Ikrek

Kos
Erősen él benned a szabadság utáni vágy, miközben a tökéletes fiúról álmodozol. Ha régóta nem talál rád a szerelem, gondolkozz el egy kicsit! Lehet, hogy változtatnod kellene a hozzáállásodon vagy a viselkedéseden!
Ideális társ: Vízöntő, Nyilas

Bika
Mindent megteszel, hogy a kiszemelted megszólítson. Nem adod fel az első kudarc után, hiszen te az elszántságodról vagy híres. Figyelj arra, hogy ne légy nagyon rámenős, mert ezzel pont az ellenkezőjét fogod elérni.
Ideális társ: Bak, Halak

Ikrek
Próbálod kerülni a konfliktushelyzeteket, ezért többnyire nem mondod el a véleményedet. Sok idő kell ahhoz, hogy teljesen megbízz valakiben, emiatt lehet, hogy a fiúk kicsit távolságtartóbban viselkednek a közeledben.
Ideális társ: Nyilas, Halak

Rák
Szeretsz álmodozni és kalandozni. Nagyon nehezen viseled, ha megbántanak, ilyenkor könnyen elsírod magad. Titokban olyan fiúról ábrándozol, aki minden kívánságodat teljesíti és a tenyerén hordoz.
Ideális társ: Szűz, Skorpió

Oroszlán
Szükséged van arra, hogy folyamatosan bókoljanak neked. Ha tudod, hogy a nagy Ő a közelben van, egyből a társaság középpontjába kerülsz. Próbálod felhívni magadra a figyelmet, miközben igyekszel a legjobb formádat hozni.
Ideális társ: Mérleg, Vízöntő

Szűz
Túlságosan óvatos vagy, emiatt nem igazán tudod elengedni magad, de ha szerelemről van szó, pillanatok alatt feloldódsz. Előfordulhat, hogy az egyik pillanatban még az osztálytársadba vagy szerelmes, a másikban pedig már a szomszéd fiúba.
Ideális társ: Rák, Skorpió

Mérleg
Utálod, ha két srác közül kell választanod. Általában az érzelmeidre hallgatsz, amelyek nem mindig a jó irányba terelnek. Túl sokat rágódsz a megtörtént eseményeken, nézz inkább a jövő felé és élvezd az életet!
Ideális társ: Oroszlán, Bak

Skorpió
Zavar, ha a kiszemelted egy másik lánnyal beszélget, hiszen féltékeny típus vagy. Nem kell mindenben a rosszat látnod, próbálj meg kicsit lazábban viszonyulni a dolgokhoz. Higgadj le és cselekedj!
Ideális társ: Szűz, Rák

Nyilas
Szereted, ha a nagy Ő sokáig titokzatos marad számodra. Imádod a nyüzsgést, ugyanis a szürke hétköznapoktól egyenesen rettegsz. A kiválasztottaddal szemben a legfőbb elvárásod: olyan legyen, mint te.
Ideális társ: Kos, Ikrek

További horoszkópokat, jóslási módokat és mágikus tippeket kaphatsz Lili varázslatos kézikönyvéből! Keresd az iskoládban! ;)